_L8A7022-alexander-schultz_2.jpg

personlig styling & bilder

portrett & wardrobe styling

Ønsker du noen nye, flotte bilder til Facebook/Instagram/Blogg eller å ta noen nydelige portrett eller motebilder du kan dele med familie og venner ? Eller kanskje passer du i størrelse norsk 34 eller 36 og har drømt om å bli stylet fra topp til tå i lekre merke/designer-klær, sko & accessories - for deretter å ha din egen motefotografering ? Når du booker en portrett-fotografering hos meg har du i tillegg til å benytte dine egne favoritt-plagg også muligheten til å få full tilgang på min store modell/fashion-garderobe i str norsk 34 og 36 uten ekstra kostnad ved å velge en av pakkene under ! Du behøver ikke ha tidligere modell-erfaring og hvis du ønsker det vil du få all hjelp og veiledning du trenger underveis - det gjelder selvfølgelig også dersom du allerede har litt modell-erfaring og ønsker å ta et steg videre. Det er også fullt mulig å kombinere eget antrekk med plagg eller accessories herfra - du vil uansett få hjelp til å sette sammen et nydelig antrekk til fotograferingen.

Enten du bare nysjerrig og ønsker å se hva slags type klær som tilbys eller du ønsker å få en liten oversikt over klærne for å lage et moodboard, klikk her.

 

Bakgrunnen for å inkludere wardrobe-styling i portrett-pakkene er at jeg ofte får forspørseler fra kunder som er her på portrettfotografering om de kan få lov å ta bilder i klærne (som allerede henger overalt her) og om jeg kan sette sammen en look for de. Ved å opplyse om muligheten i forkant kan man eventuelt planlegge deler av stylingen eller lage enkle moodboards på forhånd hvis man ønsker det. Dessverre har jeg kun mulighet til å tilby full wardrobe-styling i str norsk 34 & 36 da de samme klærne i utgangspunktet benyttes til forskjellig motefotografering - og selv om det egentlig er åpenbart, er det bare så viktig for meg å understreke at skjønnhet definitivt kommer i alle størrelser og at muligheten til å benytte seg av garderoben her kun er ment som en gratis add-on value for de som ønsker det, og ikke som en forutsetning.

 

(Scroll ned for å se de forskjellige pakkene)

 

Klikk på bildene under for å lese mer om hver enkelt pakke !