Hey Babe, It's Me - Paparazzi Edition

hbim_papa.jpg

Inkluderer

Fotografering i dine egne favoritt-plagg eller full wardrobe-styling (str 34/36 og skostr 37/38-40 - mange av skoene er 38/39), én look

6 fullt redigerte, høyoppløselige bilder i farger og sort/hvitt, altså 12 bilder totalt

Inntil 3 timer i studio eller på location

Full veiledning og hjelp underveis, samt gode råd og svar på de spørsmål du måtte ha vedrørende modell-fotografering

Lekkert, passord-beskyttet bildegalleri med ett-klikks deling til bla Facebook

 

Paparazzi Edition*

Paparazzi Editon innebærer at det vil tas både lekre og morsomme "behind the scenes" bilder under hele seansen som fortløpende kan overføres til din telefon og umiddelbart deles på Snap/Instagram/Facebook etc. Normalt vil det tas rundt 15 slike bilder iløpet av fotograferingen/makeup.

 

Pris 5250,- ink mva

 

Du kan velge å legge makeup selv (du vil få veiledning og råd), eller benytte deg av en dyktig makeup-artist i studio for kr 500.-

Det er også mulighet til å legge til en ekstra look/skift med full wardrobe-styling for kr 1750,- ink mva. Antallet bilder vil da bli oppjustert fra 6 til 12 bilder som redigeres i både farger og sort/hvitt slik det blir 24 bilder totalt fordelt på de beste bildene fra 2 looks.

 

Ekstra Info --->

Ta gjerne med veninne(r) hvis du ønsker - dersom du er under 18 år MÅ du enten ha med en voksen eller eventuelt la meg få snakke med en foresatt i forkant av fotograferingen.

Du kan se noe av den tilgjengelige garderoben her.

 

Har du spørsmål er det såklart bare å kontakte meg

Alexander