Girls Just wanna have Fun - Paparazzi edition

gjwhf_paparazzi.jpg

Den perfekte jentekvelden ! Denne pakken er laget for opp til 3 personer (kan økes til 4 ved forspørsel) og kan gjerne kombineres med et vorspiel i studio og en tur på byen da studio ligger 3 minutters gangavstand fra Tønsberg brygge med et yrende uteliv og mange flotte utesteder. Dere velger selv ankomst-tidspunkt, men dersom dere ønsker å kombinere med en tur på byen pleier de fleste å være på plass i 6- tiden slik at man får god tid til både å prøve klær, legge sminke og ta bilder. Dere kan se noe av den tilgjengelige garderoben her eller lese mer om wardrobe-styling her dersom dere ønsker å benytte dere av garderobe.

 

Inkluderer

Fotografering i dine egne favoritt-plagg eller full wardrobe-styling, en look (str 34/36 og skostr 37/38-40 - mange av skoene er 39)

3-4 høyoppløselige, fullt redigerte bilder pr person

2 høyoppløselige gruppebilder

Lekkert, passord-beskyttet bildegalleri med ett-klikks deling til bla Facebook

 

Paparazzi Edition*

Paparazzi Editon innebærer at det vil tas både lekre og morsomme "behind the scenes" bilder av alle under hele seansen som fortløpende kan overføres til den enkeltes telefon og umiddelbart deles på Snap/Instagram/Facebook etc. Normalt vil det totalt tas rundt 30 + slike bilder iløpet av kvelden.

 

Pris pr person 3000,-

 

På slike kvelder pleier de fleste å velge å legge makeup selv - dersom dere ønsker er det fullt mulig å få en profesjonell makeup-artist til å legge sminke mot et tillegg i prisen på 500,- pr person.

Har dere spørsmål er det såklart bare å kontakte meg

Alexander